2 Comments

M-am hotarat spontan ca anul acesta sa fac revelionul in Bulgaria, alaturi de cativa prieteni. Si nu oricum, ci impreuna cu alti prieteni de-ai lor, spanioli si bulgari. M-a incantat ideea ca voi cunoaste oameni noi. Si se zice ca ce faci de revelion, vei face tot anul. Perfect.

Desigur, de cum am inceput sa organizam plecarea, au aparut si primele probleme. Intai, cu ce ajungem acolo. Din 10 persoane, cate stabilisem ca vom pleca din Bucuresti, s-a gasit doar una care sa aiba si sa fie dispusa sa isi aduca masina. Norocul nostru ca exista optiunea inchirieri masini. Un prieten a gasit o oferta de inchirieri auto in Bucuresti foarte buna si deja rezolvasem problema.

inchirieri auto bucuresti

Pentru noi, conteaza tare mult confortul, iar Swiso rent a car Bucuresti ne-a satitsfacut de minune acest aspect, ii puteti contacta aici. De cazare s-au ocupat bulgarii. Si iata-ne pe 30 decembrie in drum spre Veliko Tarnovo. Am cumparat ce mai aveam nevoie, am vizitat, am stat la povesti. Am ras putin pe seama spaniolilor, care nu se puteau obisnui cu frigul din zona noastra, fiind temperaturi negative in acele zile. Noaptea dintre ani a fost la fel de placuta. In sfarsit am avut cu cine dansa latino.

inchirieri auto bucuresti

Pe 1 ianuarie am sfidat din nou frigul si am fost sa ne mai plimbam prin oras. Se pare ca cele mai frumoase excursii si momente traite sunt cele pe care nu le planifici foarte mult. Cele spontane si unde ai ocazia sa cunosti oameni noi. Citisem undeva ca atunci cand interactionam cu o persoana pe care abia am cunoscut-o, creierul nostru este de doua ori mai rapid. Plus ca intotdeauna afli povesti interesante, ai parte de intamplari haioase si poti sa te hotarasti sa le intorci strainilor vizita. Am realizat ca desi avem obiceiuri diferite, uneori pareri diferite si ca sa comunicam intre noi trebuie sa folosim o alta limba, toti vrem cam aceleasi lucruri: sa calatorim, sa acumulam experiente, pe scurt, sa cunoastem lumea. Pentru asta trebuie sa fim deschisi catre nou si oportunitatile nu vor intarzia sa apara. Uneori este greu sa iesi din zona de confort, dar nu imposibil. Ai nevoie doar de cineva care sa-ti prezinte nenumaratele avantaje. Sau poti sa te mobilizezi singur. Si sa nu uitam de optimism. Trebuie regasit cumva ori de cate ori se pierde.

inchirieri auto bucuresti

Eu sper sa am parte intreg anul de excursii interesante. Si nu numai. De realizari pe toate planurile. Desigur, nu doar sper, ci si lucrez pentru toate acestea. Iar cand nu lucrez, ma plimb si cunosc oameni noi. Ocaziile sunt nenumarate iar mie imi place sa merg pe distractie, calitate si confort. Va recomand cu drag sa mergeti in Bulgaria si sa va distrait. De asemenea va recomand si swiso-rent-a-car-bucuresti.ro, ne-au scapat de multe griji si ne-au facut vacanta mai frumoasa.

inchirieri auto bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>