0 Comments

Vine vara si usor usor incep planurile de vacanta. Unde sa ne mai ducem… Pai sunt unele locuri de care nici nu ai auzit dar nu trebuie sa le ratezi, mai ales daca esti un pasionat al peisajelor frumoase. Inainte sa te gandesti sa te duci in vreun anume loc in care ai mai fost, ai face bine sa te mai documentezi putin si sa nu ratezi unele locuri splendide. Noi am pregatit astazi pentru voi un loc splendid, de care suntem siguri ca nu multa lume stie, si mai ales nu multa lume s-a gandit sa il viziteze.

Lacurile Plitvice din Parcul National din Croatia….va suna cunoscut? Daca nu, noi va spunem cate ceva.

Ei bine…Parcul National din Croatia este cel mai vechi parc national din Europa de S-E si cel mai mare parc national din Croatia. Parcul este situat in zona muntoasa carstica, este situat in Croatia centrala, aproape de granita cu Bosnia si Hertegovia, si este o importanta legatura rutiera nord-sud care trece prin zona parcului si care leaga Croatia continentala de regiunea de pe coasta Marii Adriatice.

Lacuile Plitvice din Parcul National din Croatia sunt o adevarata demonstratie de culoare, forme si bineinteles sunete pe care le poti auzi doar in natura. Apele Plitvice, de un smarald incontestabil sunt impresionante. Peisajul este unul feeric. O serie de 16 lacuri ¬†de o culoare formidabila supraetajate isi varsa apele unul in celalalt. In acest loc in fiecare an apar noi cascade, bancuri de pesti vin la mal parca pentru a fi fotografiati si….sa nu mai vorbim de stolurile de fluturi multicolori si pasari care zboara peste cascada.

Peisajele par a fi ireale sau chiar modificate la calculator la o prima vedere, insa va puteti convinge numai ajungand acolo.  Efectiv ti se taie rasuflarea, iar pielea ti se face de gaina cand ajungi acolo si privesti in ansamblu intreg parcul.

lacuri

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>