0 Comments

Este luna concediilor si ne facem planuri peste planuri. Dupa atata munca vrem sa avem in sfarsit parte de o vacanta in care sa ne relaxam intru totul. Dar…din atata agitatie si grija ca totul sa iasa bine…este posibil sa avem parte de stres in plus. Va venim in ajutor cu niste sfaturi pentru ca vacanta voastra sa fie intr-adevar una relaxanta.

In primul rand impachetarea bagajului este punctul de la care plecam. Tineti minte ca nu trebuie sa ne luam toate produsele cosmetice dupa noi. Acasa ai o multitudine de produse…dar cu siguranta acolo nu le vei folosi pe toate asa ca de ce sa te incarci degeaba?

De asemenea nu iti lua mai multe haine decat ai nevoie. Exista mereu tendinta de a lua cu noi “tot dulapul” insa sunteti constienti ca nu avem cand sa le purtam pe toate nu? Ganditi-va bine si luati cu voi doar ceea ce va trebuie.

Inca un sfat, ar fi acela sa nu iti iei cu tine toate gadgeturile de care nu ai nevoie. Laptop, tableta, navigatii, si alte chestii destepte….lasa-le acasa. Te duci in vacanta nu sa stai cu ochii tooooata ziua in astfel de gadgeturi.

Si…un sfat important pentru momentul cand deja va aflati acolo…nu faceti abuzuri alimentare. Pofticiosii vor dori sa se infurpte din tot ce le face cu ochiul, dar daca veti manca prea mult…s-ar putea sa va stricati concediul inca din prima zi in care ati ajuns.

bagaje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>