0 Comments

 

Pai… o sa incep printr- un raspuns foarte simplu: Daca nu ai un venit destul de mare cat sa te poti intretine si sa mai pui si deoparte, nu poti sa economisesti bani pentru vacante. Eu am incercat sa fac acest lucru ani buni. Nu am reusit, normal. Nu imi ajungeau banii pentru a ma intretine pe mine, daramite sa mai merg si in vacante. Nu… puteam sa imi permit sa-mi iau ceva de imbracat, dar sa merg si in vacante, in alte tari? Sa vad alte continente? Alte culturi?

bani de vacanta - angajari

Cum am facut eu?

Ei… am reusit sa imi fac cele mai frumoase vacante. Cum? Simplu! Mi-am schimbat job-ul! Fac parte din echipa Victory Studio Angajari Videochat de ceva vreme si deja am fost in 2 vacante: in Turcia si in Malta. Sunt un model de Top, castig mii $ pe luna si sunt fericita ca lucrurile merg atat de bine.
Am vazut ca pot sa economisesc si am facut asta inca din prima luna. Am reusit sa pun 200 $ deoparte. Nu exista vreun motiv sau vreun lucru, care sa ma tina in loc. Sunt de parere ca numai asa poti merge in vacante fara sa faci diverse imprumuturi prin banca sau la prieteni. Nimic nu e usor pe lume, trebuie sa faci compromisuri pentru a reusi sa te si distrezi, sa ai si un confort psihic ok si sa te stii impacat cu tine.

bani de vacanta - angajari
Mie imi place foarte tare sentimentul de a merge pe o plaja, fara sa ma simt ingrozita de gandul ca va trebui sa ma intorc la munca, sa inapoiez datoriile si sa ma zgarcesc cat de mult pot pentru cateva luni. Si asta pentru ce? Doar pentru ca am vrut sa merg intr-o vacanta? Nu, am trecut prin asta si stiu ca nu e ceea ce trebuie. Stiu ca nu trebuie sa fac asta ca sa pot sa vizitez orice loc imi doresc, sa imi cumpar toate lucrurile care imi plac. Victory Studio Bucuresti mi-a schimbat viata!

bani de vacanta - angajari

E placut sa poti pleca in vacata pe care ti-o doresti

De exemplu, am plecat in Turcia in momentul in care mi-am incasat castigurile pentru 2 saptamani. Nu m-am dat inapoi de la nimic, am vizitat toate locurile pe care le-am vrut, m-am rasfatat cu cele mai bune bucate, si, mai apoi, m-am intors acasa cu ceva banuti in buzunar! Deci, se poate.
Intr-adevar, ma implic si muncesc destul de mult dar stiu ca am si multe roade de cules.
Daca vreodata vreti sa imi fiti colege, va astept cu mare drag. Gasiti mai multe detalii aici: victory-studio.ro

bani de vacanta - angajari
Va pup tare! Cu drag, Miruna

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>