0 Comments

Ne planuim integ anul momentul acela in care vrem sa mergem in concediu si ne propunem sa ne relaxam si nimeni si nimic sa nu ne strice vacanta. Uneori insa planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ asa ca noi venim in ajutor cu cateva idei care sa faca in asa fel incat concediul vostru sa fie unul de vis.

Sunt persoane care isi doresc sa mearga in vacanta insa nu au posibilitatea, persoane care isi permit doar concedii mai saracacioase si persoane care isi permit vacante scumpe. Cei din urma sunt cei care dau multi bani pentru a vedea cat mai multe locuri, insa fiind prea preocupati de locuri si de a vizita cat mai multe, uita ca ei au venit in concediu pentru a se relaxa, pentru a se odihni si nu pentru a umbla cat ii tin picioarele toata ziua. Se simt mai impacati daca povestesc tuturor prietenilor cat de minunate sunt locurile pe care le-au vazut si ce lucruri scumpe si-au achizitionat.

Pentru cei care vor o vacanta de vis in primul rand trebuie sa aiba grija ca bugetul sa fie pe masura si nu trebuie sa mearga pana in celalalt capat al lumii doar pentru a se credea superiori.

Daca vreti o vacanta superba nu trebuie sa va chinuiti copii mici cu drumuri lungi doar pentru ca simtiti nevoia sa va petreceti intreaga vacanta in familie. Pentru copii vacanta inseamna somn si joaca.

ochelari de soare

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>