0 Comments

Luna septembrie este una ploioasa. Daca totusi aveti programata o vacanta si vremea nu este una favorabila, noi avem cateva idei despre ce ati putea face intr-un concediu ploios.

De regula, in timpul orelor de pranz, ploaia se mai potoleste asa ca, iti poti planifica trasee scurte si plimbari in natura. Te poti plimba cu bicicleta sau cu rolele in apropierea hotelului, astfel…daca dintr-o data vremea se infurie, sa dati fuga repede inapoi.

Atunci cand iti propui sa vizitezi un oras, nu conteaza asa tare daca ploua sau este soare…doar nu vrei sa faci plaja nu? Poti prin urmare sa vizitezi un oras unde ai ce sa vezi si vei uita instant de vremea uracioasa.

Si daca nu iti place asa de tare ploaia….te poti refugia in locuri frumoase de vizitat unde nici nu vei sti ca ploua. Spre exemplu…daca vizitezi o salina, un muzeu sau o pestera…nici nu iti vei da seama ca afara ploua torential.

Si daca ploua poti sta la piscina. In special la munte, intalnim destule piscine acoperite asa ca profita si uita de vremea ploioasa relaxandu-te intr-un loc minunat.

Ploua…si cine a zis ca pe timp de ploaie nu poti face shopping? Chiar daca afara ploua, ploua si iar ploua….poti face shopping linistit pentru ca nu te ploua in mall. 🙂

ploaie

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>