0 Comments

Multi viseaza sa ajunga intr-o vacanta in Dubai si isi imagineaza ca ai nevoie de o suma mare pentru a te descurca acolo. Locurile splendide, luxul care te inconjoara, restaurantele scumpe de care dai la orice pas si magazinele scumpe care te indeamna sa intri…toate te duc cu gandul la faptul ca iti trebuie foarte multi bani ca sa poti sa ai o vacanta placuta in Dubai. Noi venim cu niste sfaturi si cu niste informatii care te vor ajuta in micul tau concediu acolo.

Banii care se folosesc acolo se numesc dirhami. Un euro este echivalentul a 5 dirhami iar un dolar inseamna 3,5 dirhami. Se accepta si dolari in unele locuri cum ar fi la piata, taxi sau un magazine, insa cursul este ceva mai prost.

Te poti deplasa cu masina inchiriata, taxi, metrou, autobuz sau abra.

Taxiul este ieftin, soferii foarte de treaba iar masinile sunt impecabile. Pentru a circula cu transportul in comun trebuie sa ai card si de mentionat este ca cel mai mult se mandresc cu metroul. Au niste trenuri splendide si niste statii de lux insa…au si niste dezavantaje. Ultima cursa pleaca inainte de ora 22:30 iar vinerea fiind ziua lor de sabatoare…se circula cu metroul incepand cu ora 14.

Recomandarea pentru mancare este sa gustati din cea iraniana…este delicioasa iar ospatarii din aceste restaurante sunt foarte amabili.

Puteti sa incepeti sa va faceti bagajul!

dubai

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>