1 Comment

ce iei cu tine in vacanta

Ne pregatim de mini vacanta de Paste. Chiar daca sunt doar cateva zile trebuie sa ne facem bagajul si sa nu uitam nimic din ceea ce avem nevoie. Micul concediu se poate transforma in intr-o excursie in care necesiti multe lucruri.

Haine, haine si iar…..haine. Oriunde plecam mereu ne luam mai multe haine decat trebuie. Si chiar pe ultima suta de metri este posibil sa vedem ca perechea de blugi preferata nu ne mai incape sau ca rochia pe care planuiam sa o luam la club intr-o seara acum ne este larga. Ce ne ramane de facut? Cautam repede un atelier de croitorie care sa ne faca rapid modificarile necesare.

Acum ca am rezolvat problema hainelor nu putem sa uitam de cosmetice si produsele de ingrijire personala. Pasta si periuta de dinti, farduri pentru ele si aparat de ras pentru ei, sapun, sampon si gel de dus, servetele umede, uscate si lista continua.

Nelipsitul incarcator pentru telefon este esential. Daca am uitat asta…vacanta incepe prost. Ia cu tine atat bani cash cat si carduri. Cand se termina banii cash stii ca ai rezerve pe card, astfel nu vei ramane in vacanta fara macar sa ai cum sa te intorci.

Nu uita de costumul de baie si crema de protectie solara in caz ca mergi la mare. Chiar daca soarele nu este foarte puternic, pielea trebuie mereu protejata si hidratata.

Trusa de prim ajutor nu trebuie sa lipseasca din niciun bagaj indiferent de locul in care alegi sa iti petreci vacanta. Niciodata nu stii ce se poate intampla, cand te poti taia si ai nevoie de un plasture sau cand racesti si atunci ai nevoie de cateva medicamente care sa te puna pe picioare.

Lenjeria intima si prosoapele sunt indispensabile. Trebuie sa ai grija de igiena ta si chiar daca te cazezi la hotel si ai la dispozitie prosoape, unele persoane au pielea mai sensibila si se irita foarte repede daca nu si-au adus de acasa propriile prosoape.

 

 

  1. Lidia says:

    De doi ani strang banii, iar anul acesta tocmai ce-am reusit, sa-mi cumpar biletele de avion pentru o vacanta in Kenya. Inafara de costumul de baie, bagaje nu-mi voi lua prea multe, dar am avut grija sa-mi fac pe comanda doua rochite superbe de plaja la un atelier de din Bucuresti. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>