0 Comments

O vacanta la mare este ideala de la 1 mai pana la finele lunii septembrie, astfel ca in tot acest timp, turistii se inghesuie in cadrul celor cateva statiuni romanesti, pentru a se relaxa si a se bucura de soare, apa si distractie. Una dintre cele mai populare statiuni ale litoralului romanesc este Mamaia, intrucat sunt disponibile conditii foarte bune, insa si preturile sunt pe masura. Cu toate acestea, o optiune tot mai populara este aceea de a opta pentru regim hotelier in Mamaia, deoarece oaspetii au parte de preturi mult mai mici.
Economii semnificative
Oricine isi doreste sa economiseasca cat mai mult cu putinta, iar regimul hotelier promite suficiente avantaje. In primul rand, se pot face economii de cateva sute de lei numai la cazare, in timp ce oaspetii se bucura de mult mai mult spatiu, deoarece unitatile disponibile sunt mult mai mari decat o simpla camera de hotel. De asemenea, lista economiilor continua prin faptul ca avand bucatarie proprie, se poate lua masa la orice ora si pregati mic dejunul, pranzul si cina, fara a mai merge la restaurante, economisindu-se sume importante.
Mai mult confort
Datorita faptului ca cei care aleg regim hotelier in Mamaia au la dispozitie si masina de spalat, nu mai este nevoie sa transporte un bagaj mare, fiind suficiente mai putine articole de imbracaminte, intrucat acestea pot fi spalate. Conditiile sunt pentru toate gusturile, echivalentul camerelor de hotel de un anumit numar de stele, insa in acest caz oaspetii se bucura de mai multa intimitate, fara a mai fi deranjati de membri ai staff-ului hotelier.
Mai putine servicii
Pe de alta parte, pentru unii poate fi un avantaj, pentru altii un dezavantaj, sunt disponibile mai putine servicii, iar in cazul regimului hotelier lipseste receptia, dar si room service-ul, iar curatenia in camere este asigurata mai rar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>