0 Comments

Este inca luna august si preferata celor mai multi dintre noi pentru un concediu la mare. Ne-am pregatit cu tot insa…nu ne-am ales costumul de baie potrivit. Inainte sa faceti acest lucru, este bine sa aruncati o privire peste reviste de specialitate…sau peste cateva articole folositoare cum este acesta, pentru a vedea ce se mai poarta.

Anul acesta se poarta costumele de baie cu manceci. Chiar daca marile case de moda au facut prezentari de moda cu astfel de costume inca din 2015, pe plaja nu prea au fost vazute prea des. Sezonul acesta, ofera acestor costume o noua sanse de a fi purtate.

O noua surpriza in materie de costume de baie! Costumele de baie confectionate din piele! Calitatea pielii trebuie sa fie una subtire si respirabila, asa incat sa va simtiti confortabil pe plaja.

Costumele de baie cu sireturi sunt dovada vie a faptului ca frumusetea uneori consta in mici detalii aparent simple. Sireturile schimba intregul aspect al unui costum de baie, astfel un costum simplu, clasic, se poate transforma in ceva inedit daca i se adauga niste sireturi ce accentueaza eleganta voastra.

Si nu in ultimul rand sa nu uitam de costumele de baie animal print. Este bine cunoscut faptul ca acest tip de costum este sexy si iti accentueaza feminitatea. Ei bine…acum e timpul sa le purtati si sa aratati ca niste adevarate dive.

costum de baie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>