0 Comments

Astazi plecam in concediu in…Miami. Este un oras plin de emotie, culoare si texturi. Miami este fierbinte, sexy si stimuleaza toate simturile, iar cultura latina este aflata in crestere. Este o metropola care infloreste pe zi ce trece si mai este numita si “Casablanca Americii”, “Orasul Magic” sau “America Milenului”.

Miami este un oras pluricultural. Este o poarta spre America Centrala si de Sud, si este al treilea cel mai popular oras pentru vizitatorii internationali. Mai putem spune ca Miami este un oras mai mult latino-american.

Miami este reprezentat de vremea insorita, de viata de noapte picanta si de locurile de luat masa selecte. Orasul nu a fost insa asa de la inceput. Miami era initial umil. Se afla pe coasta sudica indepartata a Floridei intre mlastina de mangrove si variera de recif. A fost intemeiat acum 100 de ani, iar in perioada prohibitiei, Al Capone venea aici cand era urmarit de politie in Chicago.

Este unul dintre cele mai moderne din America, al doilea cel mai mare dupa Florida dar este si cel mai incitant, exotic si mai cosmopolit.

Farmecul orasului se datoreaza si diverselor cartiere care se intind de la zgarie-norii din centrul orasului pana la modernul cartier South Beach din Miami Beach. Cea mai recunoscuta zona este South Beach, avand cladiri art deco in culorile bomboanelor pe fundalul cerului senin, plaje cu nisip pastelat si palmeri leganati de vant.

Greater Miami este si un centru comercial, financiar, cultural, sportiv, de divertisment, de transporturi si un centru de turism, care este si principala sursa de venit a orasului.

miami

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>